Φάμελλος από Θεσσαλία: Υπάρχει σοβαρό ζήτημα δημόσιας Υγείας

Σοβαρό θέμα συντονισμού διαπίστωσε ο Σωκράτης Φάμελλος στην πληγωμένη Θεσσαλία όπου βρίσκεται σήμερα και έθεσε ζήτημα δημόσιας υγείας.

Ο Σωκράτης Φάμελλος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι οι αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ βρίσκονται σε όλη την Θεσσαλία, με στόχο «να συμβάλλουμε στην κραυγή αγωνίας, γιατί μπορεί να έχει προηγηθεί μία βιβλική καταστροφή από τις πλημμύρες αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ακόμα και σήμερα κόσμος και περιοχές αγωνιούν για την επόμενη μέρα».

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατήγγειλε ότι «υπάρχει σοβαρό ζήτημα δημόσιας Υγείας, στην αποκομιδή των νεκρών ζώων». Επισήμανε ότι «δεν υπάρχει συντονισμός» και υπογράμμισε ότι είναι εξαιρετικά «σοβαρό το θέμα με την  υδροδότηση σε εκτεταμένο μέρος της περιοχής».

Σε σύσκεψη που έγινε στον Παλαμά και συμμετείχε ο Σωκράτης Φάμελλος ο αντιδήμαρχος, τόνισε ότι «δεν έχουν δοθεί μέσα προστασίας. Είμαστε μόνοι μας».

συσκεψη φαμελλος
avgi.gr

Το θέμα που βάζουν πρώτο οι πληγέντες είναι η απομάκρυνση των χιλιάδων νεκρών ζώων ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης ασθενειών.

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προειδοποίησε ότι «από την επόμενη εβδομάδα θα γεμίσει η περιοχή με κουνούπια. Αυτά τα κουνούπια θα μπορούν να προκαλέσουν και ασθένειες όπως ελονοσία».

«Πέντε ποντίκια να κάνουν τα ούρα τους πάνω στο νερό, αν πλυθείς με αυτό κι έχεις κάποια πληγή μπορεί να πάθεις λεπτοσπείρωση» είπε η Αθηνά Λινού σε άλλο σημείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί